KiloGram er produktionsnavnet for undertegnede.
Jeg hedder Karsten Geisnæs, er 43 år (snart) og har siden jeg var 15 år beskæftiget mig med TV, teater og film, som studievært, skuespiller, instruktør, tilrettelægger og producent.
Ved siden af min hovedpassion med at skabe levende billeder, har jeg også været med til at etablere en del natklubber i Aalborg og København, ligesom jeg har bestyret en Kultur-”kirke” på Nørrebro i 3 år.
Jeg er autodidakt i alt hvad jeg har bedrevet siden mit 20 år, og KiloGram er i dag min egen platform for mine forskellige aktiviteter og produktioner.
KiloGram har et bredt netværk indenfor teater- og filmbranchen, og en række tætte samarbejdspartnere som skuespillere, dansere, koreografer, komponister, forfattere, fotografer, lyd- og lysteknikere, DJ´s, castere, mode- og mediefolk.
Dette netværk er blevet brugt og udbygget i forbindelse med skabelsen af egne produktioner siden 1993 hvor jeg producerede min første danseteaterkoncert. Siden har jeg i samarbejde med professionelle kræfter bl.a. skabt HybridTeater, modeshows, og musikvideoer.
De seneste 4 år har især været koncentreret om skabelsen og produktionen af Kortfilmen NOMANSLAND. Den hårdeste udfordring jeg endnu har givet mig selv.
Resultatet kan opleves i foråret 2013, og jeg planlægger en efterfølgende foredrags-turné med filmen, hvor jeg efter visning fortæller om tilblivelsen og dens budskab. Mere herom på siden senere.
NOMANSLAND er min selvproducerede debutfilm og “om Guderne vil”, er der flere på vej “af samme skuffe”.
KiloGram har udover dette site også en Facebook-profil hvor jeg fortæller om projekterne.